همه ما آنجا بودهایم و در هوای سرد فریزر میلرزیم در حالی که کورکورانه در کیسهها و بلوکهای مات برای شام جستجو میکنیم.
انجماد یک راه عالی برای افزایش عرضه مواد غذایی است که کیسه فریزر رولی پنگوئن در این مرحله می تواند به کمک ما بیاید.
اما ممکن است چیزها به راحتی گم شوند یا طعمه سوختگی در فریزر شوند.
با ابزار مناسب و همچنین چند تکنیک زیرک برای بسته بندی، آب کردن و سازماندهی مواد غذایی خود، می توانید ذخیره کنید و همچنین مطمئن شوید که هیچ چیز هدر نمی رود.
ما ساعتها تحقیق انجام دادیم، از جمله صحبت با متخصصان ایمنی مواد غذایی و سردبیران آشپزی، تا بهترین ابزار و استراتژیها را برای منجمد کردن غذا پیدا کنیم.
انجماد یکی از ساده ترین مراحلی است که می توانید برای ماندگاری بیشتر مواد اولیه یا غذاهای پخته انجام دهید.
این روش به تلاش بسیار کمتری نسبت به روش های دیگر مانند کنسرو کردن، تخمیر یا آبگیری نیاز دارد.
علاوه بر این، اگر از فضای فریزر خود راضی هستید، به اندازه سایر روش های نگهداری به تجهیزات اضافی نیاز ندارید.
انجماد یک تکنیک همه کاره است.
می توانید فضل یک فصل را مستقیماً از باغ یا فروشگاه مواد غذایی حفظ کنید (به توت های تابستانی برای تارت، پای آبدار در یک روز زمستانی، یا نخود فرنگی بهاره برای خوشرنگ کردن ماکارونی خامه ای فکر کنید).
میتوانید فریزر خود را با آب مرکبات و سبزیهای خرد شده، آلیوم یا ریشه زنجبیل پر کنید تا در لحظه بدون مراجعه به فروشگاه، درخشندگی را به ظرف اضافه کنید.
این غیرقابل انکار است که برخی از غذاهای منجمد طعم یا بافت مشابه غذاهای قبلی خود را حفظ نمی کنند.
اما وقتی عاقلانه انتخاب کنید چه چیزی را فریز کنید، و آن را با استفاده از ظروف و تکنیکهای مناسب برای حفظ کیفیت بستهبندی کنید، به آیندهتان مواد اولیه و غذاهای از پیش آمادهشدهای فراتر از گنجایش انبار یا حتی یخچالتان هدیه خواهید داد.