تحقیقات پزشکان در مورد انجیر تازه برای معده به نتیجه مطلوبی رسید

فواید انجیر
آیا می خواهید ایمنی خود را تقویت کنید؟ آیا هدف شما این است که کلسیم بیشتری دریافت کنید و استخوان های خود را تقویت کنید؟

یا روده های شما به کندی کار می کنند؟ تا زمانی که آن را در حد اعتدال مصرف کنید، انجیر کاندیدای درمان این مشکلات است.

انجیر تازه که بر حسب منطقه و نوع آن در خرداد شروع به برداشت می کند، آخرین دم خود را در مهرماه تجربه می کند.

انجیر که یک آنتی اکسیدان قوی است فواید زیادی به خصوص برای سیستم ایمنی ضعیف با گذر از تابستان به پاییز دارد.

اما لازم است فریب طعم آن را نخوریم و از حد و اندازه نگذریم. با توجه به کالری شماری می توانید انجیر خام را به سالاد خود اضافه کنید.

می توانید با برگ های خشک انجیر چای درست کنید. در اینجا به فواید انجیر می پردازیم…

اگر روده هایتان تنبل است از انجیر تازه برای معده استفاده می کنند.

امروزه عادات غذایی ناسالم و مصرف کم فیبر به دلیل شلوغی و شلوغی شدید باعث یبوست می شود.

در حالی که یک فرد باید روزانه 25 تا 30 گرم فیبر مصرف کند، انجیر به دلیل محتوای فیبر، تحرک روده را افزایش می دهد.

1 انجیر متوسط ​​حاوی حدود 1 گرم فیبر است. نوشیدن 1 تا 2 لیوان آب با انجیر به افزایش حرکات روده کمک می کند.

انبار آنتی اکسیدان

در حالی که سیستم ایمنی بدن به ویژه با گذر از تابستان به پاییز ضعیف می شود، مصرف انجیر با خواص آنتی اکسیدانی قوی مقاومت بدن را تقویت می کند.

ظرفیت آنتی اکسیدانی انجیر که سرشار از ویتامین نیز می باشد به خصوص در انجیرهای تیره بسیار بیشتر است.

انجیر همچنین سرشار از ویتامین B6 و مس است. فلز مس؛ این ماده معدنی مهمی است که در تنظیم سیستم عصبی و متابولیسم، تولید انرژی و تشکیل سلول‌های

خونی و بافت‌های همبند نقش مهمی دارد.

از طرف دیگر، ویتامین B6 برای تجزیه پروتئین گرفته شده از رژیم غذایی برای سنتز پروتئین های جدید ضروری است. همچنین نقش مهمی در سلامت مغز دارد.

به دلیل داشتن فیبر بالا در برابر سرطان سینه موثر است.

نشریات علمی نشان داده اند که زنانی که مقادیر زیادی فیبر مصرف می کنند نسبت به کسانی که کمتر فیبر مصرف می کنند کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه

هستند.