عسل وحشی طبیعی که جایگزین قرص آرام بخش است

عسل وحشی طبیعی یک غذای شیرین محسوب می‌شود که از زنبورهای عسل با استفاده از شهد گل‌هایی با عطر شیرین به دست می‌آید.

جنس apis یا زنبورهای عسل شهدهای عطری شیرین را از گلها جمع آوری می کنند تا عسل را از طریق فرآیندی که به آن برگشت نامیده می شود بسازند.

غذا در شانه های عسل ذخیره می شود و در دوره های کمبود غذا مصرف می شود.

شیرینی عسل از مونوساکاریدهای فروکتوز و گلوکز ناشی می شود بیشتر مردم ترجیح می دهند از عسل به دلیل خاصیت پخت و طعم شیرین آن به جای شکر استفاده کنند.

تجزیه و تحلیل تاریخچه مصرف عسل نشان می دهد که تاریخچه آن نه تنها طولانی و مختلط بوده است بلکه از عسل در تولید انواع غذاها در سراسر جهان استفاده شده است.

این مقاله به دنبال بررسی جنبه های مختلف عسل از جمله تاریخچه و ریشه، اهمیت مذهبی و فرهنگی و فرآیندهای اصلی تولید و نمونه هایی از محصولات غذایی است.

علاوه بر این، این مقاله ترکیب، و فواید تغذیه ای و پزشکی عسل را بررسی می کند.

عسل

تاریخچه و خاستگاه عسل از دوران باستان و طولانی و متنوع است. در اکثر جوامع باستانی، عملکرد عسل فراتر از غذا بود.

کاربرد آن در دوران باستان در طلسم و به عنوان شیرین کننده غذا گنجانده شده است در واقع جمع آوری عسل یکی از قدیمی ترین فعالیت هایی است که به حدود ده هزار سال پیش می رسد.

نقاشی های غار در والنسیا و مصر باستان نشان می دهد که عسل به طور گسترده ای در فرهنگ های باستانی استفاده می شده است.

در مصر باستان از عسل در تولید بیسکویت های شیرین شده، طعم دهنده های غذا و غذاهای سنتی استفاده می شده است.

در چین، جماعتی از مورخان معتقدند که تاریخ آن قابل ردیابی نیست.

در آمریکای جنوبی، عسل برای اهداف مختلف کشت و استفاده می شد در فرهنگ مایا، زنبورها نه تنها مقدس هستند، بلکه از زنبورهای بدون نیش برای اهداف آشپزی نیز استفاده می شود.

با این حال، اکثر فرهنگ ها معتقد بودند که عسل نقش کلیدی در سلامت انسان دارد این امر کاربرد گسترده آن را به عنوان یک پماد برای بثورات و تسکین گلودرد تایید می کند.