هیچ ترفندی برای چگونگی درست کردن سس مایونز وجود ندارد.
ترکیبات موجود در سس مایونز کم چرب مهرام ساده و بدون عارضه هستند که از طریق امولسیون کردن یا مخلوط کردن روغن، تخم مرغ و اسید تولید می شوند.
اسید معمولاً سرکه در یک محصول تجاری مانند مایونز هلمان است.
(آب لیمو هنگام تهیه اسپری در خانه نیز خوب عمل می کند.) دستور تهیه سس مایونز ما شامل مقداری از هر دو نوع اسید، خردل و کمی شکر است تا طعم زننده را
یکدست کند.
اگرچه این چاشنی خامه ای سفید است، که نشان می دهد می تواند حاوی شیر باشد، لبنیات بخشی از دستور غذا نیست.
WebMD گزارش می دهد که لسیتین موجود در زرده تخم مرغ وقتی با روغن مخلوط می شود امولسیون ایجاد می کند.
هیچ لبنیات یا سایر عوامل غلیظ کننده لازم نیست.
تهیه چاشنی آسان است؛ با این وجود، توصیه میکنیم اندازهگیریهای دقیق را دنبال کنید و زمانبندی اطمینان حاصل میکند که امولسیونسازی بدون مشکل انجام
میشود.
مخلوط کردن مواد نامرتب یا خیلی سریع یا آهسته باعث می شود که مایه خامه ای به هم نخورد یا به محض اینکه به هم ریخته شود، به مواد چرب تبدیل می شود.
آیا سس مایونز کم چرب مهرام باید در یخچال نگهداری شود؟
سالها به ما گفته میشود که سس مایونز پس از باز شدن باید در یخچال نگهداری شود و اگر سس مایونز را که بهطور تصادفی یک شبه رها کردهاید بخورید،
میترسید که باعث مسمومیت غذایی شود.
با این حال، آیا سس مایونز بدون یخچال واقعاً خطرناک است؟ اگر یک شیشه باز سس مایونز را در انبار نگهداری کنید واقعا چه اتفاقی می افتد؟ FDA و USDA توصیه
نمیکنند که مایو را پس از بسته شدن شیشه در یخچال در یخچال نگذارید.
با این حال، هانکر ذخیره سازی انباری در دمای اتاق را برای انتخاب های تجاری تولید شده توصیه می کند، زیرا مارک های تجاری شامل تخم مرغ های پاستوریزه و
تثبیت کننده ها هستند.
نگهداری در انباری گزینه ای برای سس مایونز است زیرا اسیدهای سرکه از رشد احتمالی باکتری ها در چاشنی جلوگیری می کند.
انباری محل نگهداری بهینه برای سس خانگی شما نیست، زیرا حاوی این مواد ثابت در قفسه نیست. به گفته USDA، اگر میخواهید بفهمید چقدر چاشنیها دوام
میآورند، شیشه دوک یا هلمن شما حدود دو ماه در یخچال تازه میماند.