آیا پسته مضر است؟
60 درصد فسفر مورد نیاز بدن انسان را به راحتی تامین می کند. با مصرف حتی یک فنجان در روز سطح فسفر را افزایش می دهد.
– حتی در پیشگیری از بیماری های چشمی که در سنین بالا افزایش می یابد نیز تاثیر دارد.
به لطف مواد لوتئین و زآگزانتین، سرعت بینایی را افزایش می دهد و با افزایش میزان مایعات در چشم از ایجاد آب مروارید جلوگیری می کند.
پسته چه ضررهایی دارد؟
مصرف زیاد آن باعث افزایش وزن می شود. از آنجایی که میزان چربی زیاد است، با افزایش کبد چرب، آکنه روی سطح پوست ایجاد می شود.
همچنین سطح کلسترول را افزایش می دهد. علاوه بر این، پروتئین موجود در آن می تواند با مواد موجود در سیستم ایمنی مبارزه کند و باعث واکنش آلرژیک شود
پسته خندان ایرانی چه فوایدی دارد؟ ما فواید پسته را که لذیذ و مخصوصاً برای دسرها ضروری است، فهرست کرده ایم. فواید پسته به شرح زیر است:
پسته نه تنها خوشمزه و مفرح برای خوردن است، بلکه فوق العاده سالم است.
این دانه های خوراکی درخت پسته حاوی چربی های سالم و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند.
علاوه بر این، آنها حاوی چندین ماده مغذی ضروری هستند و ممکن است به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک کنند.
تاریخچه پسته به دوران باستان باز می گردد. امروزه از آن در دسرهای شربتی، باقلوا، بستنی و بسیاری از غذاها استفاده می شود.
مملو از مواد مغذی سالم
پسته بسیار مغذی است و تقریباً در یک وعده 28 گرمی حاوی مقادیر زیر است:
کالری: 159
کربوهیدرات: 8 گرم
فیبر: 3 گرم
پروتئین: 6 گرم
چربی: 13 گرم (90 درصد چربی های غیراشباع هستند)
پتاسیم: 6 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI)
فسفر: 11 درصد از RDI
ویتامین B6: 28 درصد از RDI
تیامین: 21 درصد از RDI
مس: 41 درصد از RDI
منگنز: 15 درصد از RDI
پسته، به ویژه، یکی از غنی ترین مواد غذایی حاوی ویتامین B6 است.
ویتامین B6 برای انواع عملکردهای بدن، از جمله تنظیم قند خون و تشکیل هموگلوبین، یک مولکول حامل اکسیژن در گلبول های قرمز مهم است.
پسته همچنین سرشار از پتاسیم است، 30 گرم پسته بیشتر از نیمی از یک موز بزرگ حاوی پتاسیم است.