فواید مویز
1. فواید مویز در کم خونی
کمبود آهن در بدن نیز یکی از عوامل کم خونی است. در این مشکل گلبول های قرمز خون به مقدار کافی در بدن تولید نمی شود که اکسیژن را به بدن می رساند.
فواید مویز را می توان در اینجا مشاهده کرد. مویز به عنوان منبع غنی آهن شناخته شده است و از این رو یکی از نامهای رژیم غذایی برای کم خونی، مویز است (4).
2. فواید مویز برای قلب
فواید خوردن مویز را می توان در جلوگیری از بیماری قلبی نیز یافت. در واقع، طبق تحقیقی که در وب سایت NCBI (مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی) منتشر شده است،
مویز می تواند کلسترول بد یعنی LDL و تری گلیسیرید (نوعی چربی موجود در خون) را کاهش دهد و در نتیجه خطر بیماری قلبی ناشی از آن را کاهش دهد. کلسترول
خطر را می توان اجتناب کرد (5). با این حال، اینکه مویز چه خواصی در پشت این فرآیند مؤثر است، موضوع تحقیق است.
3. فواید مویز انگور سیاه در پیشگیری از سرطان
خواص مویز می تواند به محافظت در برابر بیماری های کشنده مانند سرطان کمک کند. در واقع، طبق تحقیقات NCBI، عصاره متانولی مویز دارای خواص ضد رادیکال و
پیشگیری از سرطان است که می تواند تا حدی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ مفید باشد. در عین حال، اینکه چگونه مویز می تواند اثرات مفیدی در پیشگیری از
انواع دیگر سرطان ها نشان دهد، برای این منظور تحقیقات بیشتری مورد نیاز است . بگذارید خوانندگان بدانند که مویز فقط می تواند از سرطان جلوگیری کند، نمی
تواند آن را درمان کند. بنابراین لازم است برای یک فرد مبتلا به سرطان تحت درمان دارویی قرار گیرد.
4. خواص مویز مفید در اسیدیته
اسیدیته یک مشکل رایج است که در آن احساس سوزش از قفسه سینه تا معده وجود دارد. برای خلاص شدن از شر این، می توانید از کشمش کمک بگیرید. مویز را
می توان در غذاهایی گنجاند که می تواند به کاهش اسیدیته کمک کند. یک تحقیق مرتبط با این موضوع اشاره می کند که مویز دارای خواص قلیایی است که می تواند
به عادی سازی میزان اسید در بدن کمک کند .
5. منبع انرژی
مویز منبع طبیعی کربوهیدرات ها در نظر گرفته می شود. این می تواند سطح گلوکز خون را در طول ورزش حفظ کند که می تواند جریان انرژی را در بدن حفظ کند. این موضوع توسط تحقیق منتشر شده در وب سایت NCBI تایید شده است. برای افزایش انرژی می توان مویز را در رژیم غذایی گنجاند.
6. مراقب دهان و دندان ها باشید
مویز می تواند برای سلامت دهان و دندان مفید باشد. در واقع، مطالعات انجام شده توسط وزارت غذا و تغذیه ایالات متحده نشان می دهد که خوردن مویز ممکن است از پوسیدگی محافظت کند. به گفته محققان، کشمش حاوی مواد شیمیایی گیاهی، آنتی اکسیدان ها و اسید اولئانولیک است که می تواند به جلوگیری از رشد باکتری هایی که باعث پوسیدگی دندان می شوند، کمک کند.