فواید زردآلو عمدتاً به محتوای غنی ویتامین و مواد معدنی آن نسبت داده می شود. فقط 100 گرم از این میوه نارنجی مایل به زرد 6 درصد پتاسیم و 12 درصد از دوز
توصیه شده روزانه ویتامین های A و C را برای شما فراهم می کند. خب، خیلی بیشتر است. این مقاله شما را با 17 مزیت سلامتی این میوه گوشتی، مشخصات
تغذیه ای آن و نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی خود آشنا می کند.
زردالو فراغه مغزی، کروی، به رنگ زرد، با عطر و طعم ملایم ترش شیرین است. در طب شرقی زردآلو را زردآلو می گویند و مزه ترش آن متوسط است. زردآلو سبز را
زردآلو می گویند. نوار زردآلوی خشک و تیره رنگ زردآلو نامیده می شود.
آیا خوردن زردآلو خوب است؟ زردآلو علاوه بر اینکه میوه ای خوشمزه است، دارای مواد مغذی زیادی نیز هست که برای سلامتی بسیار مفید است. 100 گرم زردآلو
حاوی 8.5٪ کربوهیدرات، 5٪ فیبر، 2.5٪ پروتئین، 1٪ چربی، 64٪ ویتامین A، 16٪ ویتامین C، 3٪ ویتامین K، 5٪ آهن، 0٪ کلسترول است. علاوه بر این، زردآلو همچنین
حاوی ترکیبات گیاهی با اثرات آنتی اکسیدانی مانند لوتئین، زآگزانتین، لیکوپن، ویتامین E است. فلاونوئیدهایی مانند کورستین، کاتچین، اسید کلروژنیک… در محلول
زردآلو، ویتامین B15 (اسید پانگامیک) نیز به میزان نسبتاً بالایی یافت شد. این یک ماده فعال است که در فرآیند متابولیسم سلولی، ضد پیری سلول ها بسیار خوب
عمل می کند.
خوردن زردآلو چه تاثیری دارد؟
خوردن زردآلو چه تاثیری دارد؟ با چنین ترکیب غذایی غنی مانند بالا، در اینجا برخی از کاربردهای برجسته زردآلو وجود دارد که ثابت شده است:
2.1. افزایش مقاومت، کند کردن روند پیری زردآلو کم انرژی، سرشار از ویتامین ها، فیبر، مواد معدنی است، به ویژه سرشار از آنتی اکسیدان ها برای کمک به افزایش
مقاومت، مهار رادیکال های آزاد در بدن، جلوگیری از پیری و بیماری ها.
فلاونوئیدهای موجود در زردآلو مانند کاتچین، کوئرستین، اسید کلروژنیک به آرامش اعصاب و کنترل موثر وزن کمک می کند. مصرف منظم زردآلو به کاهش استرس،
کاهش رادیکال های آزاد و پیشگیری از بیماری های مزمن کمک می کند.